vrijdag 27 januari 2012

Chic marine

Het is tijd voor een tutorial! Vandaag gaan we de chic marine maken. Dit is een luxe donkerblauw met gouden look.


Wat heb je nodig:
- een basecoat
- een dotting tool (een tandenstoker kan ook)
- een velletje papier
- een donkerblauwe nagellak
- een gouden nagellak
- een topcoat
Nadat jullie de basecoat hebben aangebracht is de eerstvolgende stap het aanbrengen van de donkerblauwe nagellak. Ik maak gebruik van de etos longlasting nailpolish nr. 19.
Als de blauwe nagellak droog is pak je de gouden nagellak en dep je een kleine hoeveelheid op je papieren velletje en houd je de dotting tool (of tandenstoker) bij de hand. De gouden nagellak die ik gebruik in deze tutorial is de Catrice 'In the bronx'.
Op de foto kun je zien dat ik verschillende stippen heb gezet die samen in een lichte boog lopen. De nummers geven aan waar je het eerst moet beginnen met stippen, zodat de boog altijd goed uitkomt. Begin met de stippen op 2/3 van de onderkant van je nagels, laat wat ruimte tussen elke stip over en het lijkt net alsof je gouden diamandjes op je nagels hebt zitten.


Tip: Stip, in plaats van je stip 1 keer aan te stippen, wat langer door zodat er een bol effect ontstaat per stip. Dit geeft een 3D effect waardoor het lijkt alsof je luxe gouden bolletjes op je nagels hebt laten zetten. Pas wel op dat de stippen niet te groot worden. 
Vergeet niet als laatste een topcoat aan te brengen en geniet van je simpele maar luxe uitziende nagels. Leuk voor een avondje uit of als je net wat extra's wilt met je nagels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten